نظریه بازی‌ها ۱۸ – استنتاج معکوس


در این ویدیو با روش استنتاج معکوس (Backward Induction) برای یافتن تعادل نش زیربازی کامل در بازی‌های فرم گسترده آشنا می‌شویم و مثال معروف بازی هزارپا (Centipede game) را حل می‌کنیم.

برای دیدن ویدیو به اینجا مراجعه کنید.

* برای ترجمه این عبارت مشکلات زیادی وجود داشت. در حقیقت انتخاب بین دو لغت استنتاج یا استقرا و معکوس یا بازگشتی کار سختیه و فعلن اجماع جمعی از دوستان اقتصادخوان در امریکا این بوده! هرچند هنوز به نظرم استقرای بازگشتی هم ترجمه جالبی است!

دربارهٔ Mohammad

I'm an economist. I will be a research fellow at the Becker-Friedman Institute of the University of Chicago starting July 2015. In summer 2016, I will join Stanford Graduate School of Business as an Assistant Professor of Economics.
این نوشته در نظریه بازی‌ها, بازی‌های شکل گسترده یا پویا ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

5 پاسخ برای نظریه بازی‌ها ۱۸ – استنتاج معکوس

  1. محمد :گفت

    سلام
    بابت ویدیو هاتون خیلی ممنون به من خیلی کمک کرده
    من دانشجو برق دانشگاه شریفم، تو پروژم تو مدل کردن یک قسمت می خواهم از نظریه بازی ها استفاده کنم. موضوع اینه که دو نفر می خوان تو یک شبکه برای رسیدن به یک پست رقابت کنن و اونی که برنده بشه بعدا می تونه از جایگاهش استفاده کنه و به بقیه سرویس بده و پول در بیاره، و طرفی که شکست می خوره هیچی بدست نمیاره. رقابتشون هم اینطوریه که هر کس پارامتر های خودش را به طرف مقابل اعلام می کنه، یا طرف مقابل میگه پست مال خودت و بازی تموم میشه یا اینکه پارامتر های خودش را(که از دید شبکه بهتره ولی خودش کمتر سود میکنه مثلا یکی از پارامترها میتونه پولی باشه که بعدا از بقیه بابت سرویس دادن بشون، میگیره ) اعلام می کنه به اون. دو نفرمدام سود خودشون کمتر میکنن و دوباره به طرف مقابل پیشنهاد میدن و این بازی اون قدر پیش میره که یکی انصراف بده از ادامه بازی و اون یکی پست را بدست بیاره . میشه به من کمک کنید بگین کدوم بازی برای این مدل بهتره؟
    خیلی خیلی ممنون میشم

  2. maryam :گفت

    سلام و باز هم بسیار ممنون از ویدیوهای بسیار آموزندتون.
    شاید من در حدی نباشم که در رابطه با معادل فارسی اصطلاحات تخصصی در مبحث نظریه بازیها نظر بدم. ولی راستش میخواستم نظرمو راجع به لغتbackward بگم.
    این لغت در رشته کامپیوتر خیلی کاربرد دارد برای الگوریتم هایی که مدل استنتاجشون از بالا به پایین است به کلمه «عقب رو» معروفه، اینجا هم مدل استنتاج همینطوره در واقع عکس مدل واقعی استنتاج و از بالا به پایینه یعنی با یک مدل معکوس مدل واقعی استنتاج انجام شده 🙂
    به نظر من ترجمه معکوس خیلی دقیق تر از بازگشتی باشه،

    بسیار ممنون از شما
    موفق و پیروز باشید

  3. آرزو :گفت

    سلام من خیلی سردرگمم و به طور تصادفی به اینجا رسیدم:میشه به سوالات منم جواب بدید من میخوام پایان نامه ام رو در مورد تئوری بازی ها کار کنم مقاله بیس دارم که به طور تیمی از تعادل نش استفاده کرده و یه تیم بزرگ داره من نمیتونم این کارو انجام بدم چون هم هزینه برداره و هم تقریبا غیر ممکن……(مثلا افرادی که باید توی بازی شرکت کنن)سوالاتم:اینکه توی بیس از بازی با پول استفاده شده و مثلا یه بازبین و شش تا گزارش دهنده داره که پول رو گزارش می کنن… من باید برای تعویض چنین بازی از چه بازی های دیگه ای می تونم استفاده کنم؟به جای گروه های این طوری می تونم بازی های دو نفری داشته باشم؟

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s