در این ویدیو سعی میکنم بازی جدید نوشتهی «یک بازی پیش از یک درس جدید» را تحلیل کنم تا با نقاط کانونی آشنا شویم. شش نفر از دوستان دقیقن یک زمان و یک مکان را انتخاب کردهاند که در نوع خود خیلی جالب است. این ویدیو بخشی از درس اصلی نیست و فرض بر این است که آن نوشته را قبلن خواندهاید.
http://www.educreations.com/lesson/embed/521935/
پینوشت ۱: این ویدیو چون جزو بخش اصلی درس نظریه بازی نیست و تنها برای جذابیت موضوع مطرح شده، در فضایی غیر از فضای تخته سیاه ضبط شده. این فضا خیلی کار ضبط ویدیو را سادهتر میکند و وقت خیلی کمتری میگیرد. مشکلش کیفیت پایین ویدیوها و عدم دسترسی به لینک دانلود است. ویدیوهای درس اصلی اینجا ضبط نخواهند شد.
پینوشت ۲: دوستان برنده بازی که (میدان آزادی – ۱۲ ظهر) را انتخاب کردند: امیرعلی، مجید، مینا، فرشید، محمود، هرمز. دو دوست هم (عباس و علیرضا) دقیقن میدان انقلاب – ساعت ۴ را انتخاب کردند که برندگان مرتبه ۲ بازیاند! ممنون از همه 🙂
اگر بخواهیم صرفنظر از موضوع بحث، پاسخهای دوستان را تحلیل بکنیم:
به نظرم میدان آزادی یا همان برج شهیاد در تهران بسیار سمبلیک تر از آن است که کسی غیر از آنرا انتخاب کند. به خصوص که زیر تاق آن به سادگی برای کل ایرانیها قابل آدرس دهی است. این که دوستان جایی غیر از آنرا انتخاب کرده اند بسیار شگفت انگیز است! البته ساکنان غرب تهران قطعا با میدان آزادی درگیری فکری بیشتری دارند.
بعد به نظرم عباس یا علیرضا یک نفر باید باشند.(البته یک نفر هم با دو اسم میدان آزادی را انتخاب کرده که در کل اصلا کارشان بامزه نبوده.) چون هیچ کسی نمی تواند ویژگیای در میدان انقلاب ساعت 4 بعداز ظهر پیدا کند که آنقدر قوی باشد که احتمال بدهد سایرین نیز همین زمان و مکان را انتخاب خواهند کرد.
کسانی که دانشگاه شریف را انتخاب کرده اند به نظرم رفتار منطقی تری داشته اند نسبت به کسی که میدان ونک یا جاهای دیگر را انتخاب کرده است. البته ایشان هم این انتخابشان ناشی از درگیری فکریشان با جو دانشگاهشان بوده است به مانند دانشجویان بقیه دانشگاهها. به نوعی اینجوری تابلو کرده اند که خیلی با دانشگاهشان حال می کنند و آنرا مرکز عالم می بینند 🙂
سلام. مرسی از نظراتت. من به پاسخها اعتماد کامل دارم و اصلن فرض نمیکنم که یک نفر دو پاسخ داده چون تردید ندارم خوانندگان اینجا انسانهایی بسیار دوستداشتنی اند 🙂
حال کردن با دانشگاه هم استدلال خوبی نیست. به این دلیل که اگه تو همین بازی رو با یک زوج جوان انجام بدی، احتمالن محل قرار همیشگیشون (مثلن پارک ملت یا کافیشاپ ایکس) رو میگن. آیا این به این معنیه که اونجا رو مرکز عالم میدونن؟ نه! این فقط یعنی اینکه حدس میزنن طرف مقابل اونجا رو با احتمال بیشتری از میدون آزادی بگه.
واقعا جای تبریک داره
سلام و پیش از همه چیز سپاس از زحمات شما
راستش من با تئوری بازیها از ابتدای دوران کارشناسی ارشد از سال 1385 آشنا شدم و تا حدودی با انواع بازیها آشنا شدم. یک هفته پیش دوباره به سرم زد که دوباره دانسته هام را آپدیت کنم. این در و اون در زدم تا اینکه دیدم توی ویکی پدیا شما را پیشنهاد کرده بودند. وقتی توی شرکت بودم سرعت اینترنت پایین بود و نتونستم دانلود کنم توی خونه همه شون را دانلود کردم و اتفاقا با خانمم نشستیم و اولی را دیدیم. خانمم که میدونست من تئوری بازیها را بلدم شوکه شده بود. گفت همه را میخوای به بازی بگیری. بهش گفتم البته به جز تو را.
امیدوارم همیشه شاد باشید. مطمئن باشید وقتی بتونم همه درسهاتون را نگاه کنم توی بحثتون شرکت میکنم.
شاد باشید و سبز و پایدار
سلام احتمالاً از این درس نظریهٔ بازیها که آنلاین اراپه میشه مطلعی و گفتم شاید بخوای به خوانندگان اینجا هم معرفیاش کنی.
http://game-theory-class.org/